Inbjudan till årets upplaga av GagnefS Golfklubbs öppna dam-tävling!
tävlingsform: irish greensome tvåmannalag
När:   lördag 15 juni första start kl. 10:00
Var:    Gagnefs golfklubb, rista
anmälningsavgift:    100 kr/person + tävlingsgreenfee 250 kr/person (för icke-medlem i Gagnefs GK)
anmälan senast:    ÄNDRAD TILL TORSDAG 13 juni klockan 18:00

 

Fina PRISer utlovas! goodiebag till alla!     

Vår fina golfrestaurang är öppen och det kommer finnas möjlighet att köpa förfriskningar före och efter tävling

Kontakt: dam@gagnefsgk.com

 

 

LÖPANDE INFO FRÅN Gagnefs Golfklubbs damkommitté

Här hittar du länkar till anmälan till onsdagskvällarnas alla dam-rundor!
Vi har ett uppehåll mellan 18 juli och 6 augusti. Vill ni hålla i onsdagarnas spel under den tiden kan ni ju självklart anmäla er ”på vanliga rundor” med någon kompis!


En trevlig hälsning kom från Kristine Mattson:

Bästa dagen på veckan damgolfen på onsdagar
😍⛳️🏌️‍♀️❤️
Alla åldrar och härlig gemenskap❤️
Jag säger bara anmäl er 🏌️‍♀️

REPRIS PÅ FÖRRA ÅRETS Succé:  damkväll med modevisning och en härlig 3-rätters middag!
När:   FREDAG 3 MAJ kl. 18:30
Var:    Gagnefs golfklubb, rista
PRIS:    290 kr exkl. dryck

Välkomna att njut av en magisk kväll tillsammans med oss i Damkommittén!
Det kommer visas upp nya fina golfkläder tillsammans med Dalecarlia Golf center. Under kvällen kommer vi få en förmånlig rabatt som endast gäller för kvällen. Bjud gärna med kompisar och ”hela släkten”!!

Gagnefs golfrestaurang lagar oss en magisk middag. Lovas att baren är öppen hela kvällen

Anmälan och specialkost görs till oss på dam@gagnefsgk.com Eventuella frågor kan också ställas till samma mailadress.
Anmälan senast 26 April

 

 

Inbjudan till SIMULATORGOLF 6 APRIL 
När:   LÖRDAG 6 APRIL kl. 10:00-13:00
Var:    Leksands padelcenter (Jobsgårdsvägen 2, Leksand)

Vi har hyrt Golfsimulatorn i Leksands padelcenter för oss tjejer/damer i GGK under 3 timmar. Kom och testa på och umgås med oss nu innan golfsäsongen börjar! Det finns fortfarande platser kvar men först till kvarn då vi har begränsat antal platser. Bindande anmälan. Det finns förfriskningar att köpa på plats.

Kom och ha kul med oss första lördagen i april!

Anmälan och eventuella frågor: Gör din anmälan genom att kommentera i Facebook-gruppen ”Rista golfklubbsdamer”, eller direkt till någon av oss i damkommittén (eller till dam@gagnefsgk.com.) och säg även till om du har någon matallergi.

Med vänliga hälsningar
Mona Rooth, Marie Höjer, Monica Landin, Karolin Toresson, Anne Ellingbö 

 

 

Tack till er som KOM på damupptakten 2024!
här kommer även lite info till er som inte hade möjlighet att vara med!

Och om du inte är medlem hos oss än, och har lust att ha kul och spela med oss på Dalarnas vackraste golfbana, så hittar du all information här! Eller så kan du ta direkt kontakt med oss på dam@gagnefsgk.com!

Om du har Facebook: sök efter vår grupp som heter Rista golfklubbsdamer och klicka på ”Gå med i grupp”, så får du information direkt när vi lägger upp nytt. 

Damkvällar på onsdagar

Vi bestämde att vi kör damkvällar på onsdagar som förra året med följande skillnader: Vi kör varje onsdag (kanske med något uppehåll mitt i semestern) och i år ska vi lära oss att använda digitala scorekort. I övrigt kommer vi som förra året att varva mellan roliga tävlingar och sällskapsspel! Vi pratade om att ha korta regelgenomgångar under säsongen, troligen i samband med damkvällarna (det finns många korta, pedagogiska klipp på YouTube som bland annat presenterar nya regler).

Några datum för oss damer att hålla reda på redan nu under våren

APRIL

 • Lördag 6 april kl. 10-13: Testa på golfsimulator i Leksand! Endast damer. Gratis! Ta med egna klubbor – och gärna golfskor. Anmälan till dam@gagnefsgk.com Se även separat information för mer detaljer
 • Lördag 6 april kl. 15:00: Årsmöte, GGK Se hemsidan
 • Söndag 28 april kl. 09-15: Golf-loppis på GGK. Se hemsidan

MAJ

 • Fredag 3 maj (preliminärt datum): Modevisning och fin-middag (vi återkommer!)
Tävlingar

Lördag 15 juni arrangerar vi vår öppna tävling Irish Greensome, som vart en succé förra året! Vi kommer vara med på Hulda-och Omkullslaget-tävlingarna men för dessa är datum ej satt än. Övriga damtävlingar och mix-tävlingar under sommaren kommer att informeras om när dessa datum är satt.

Träning med vår pro

Vår Pro Emil Hagdahl Sörebo planerar för träningar för oss damer under säsongen. Han återkommer med upplägg, det kommer eventuellt delvis att bli ett nytt upplägg. Vi ska även prata med Emil om ”avfrostningsträning” för oss i början på säsongen.

Annat

Det kom upp förslag på att arrangera en ”Prova-på-dag” med golf. Vi tar med oss den idén och ser vad vi kan få till. För att hjälpa flera nya golfspelare igång pratade vi om hur de som spelat ett tag kan vara med och vara faddrar för nybörjare, och eventuellt att vi presenterar oss vid nybörjarkurser.
Vi kan även med stolthet berätta att vi efter mötet kunde lämna förslag på 2 kvinnliga kandidater till valberedningen inför årsmötet. Vi skulle även tycka det vore kul om någon av er har lust att vara med och driva damkommittén framåt tillsammans med oss! Ta kontakt med någon av oss via vår mail dam@gagnefskg.com eller ta direktkontakt med någon av oss.

Med varma hälsningar
Mona Rooth, Marie Höjer, Monica Landin, Karolin Toresson, Anne Ellingbö

 

Inbjudan till damupptakt 2024
När:   Torsdag 14 mars kl. 17:30-19:00
Var:  Gagnef golfklubbs restaurang

Vi träffas för att prata om planerna inför sommaren. Vi ser fram emot en rolig golfsäsong med härlig sammanhållning och roliga aktiviteter.
Ett axplock: våra damkvällar, tävlingar som ”Hulda”, ”Omkullslaget”, och inte minst vår uppskattade Modeuppvisning med fantastisk middag!

Efter ”nystarten” förra säsongen hoppas vi på att vi blir ännu flera aktiva tjejer/damer i GGK i år, så ni får gärna hjälpa till med att tipsa varandra om damupptakten.

Vi ser riktigt fram emot att få träffa er alla igen; nya som gamla medlemmar! Vi bjuder självklart på gofika 🙂 Tacksam om du anmäler dig och säger till om du har någon matallergi.
Anmälan genom att kommentera i inlägget i Facebookgruppen ”Rista golfklubbsdamer” eller i mail till dam@gagnefsgk.com.

Med vänliga hälsningar
Mona Rooth, Marie Höjer, Monica Landin, Karolin Toresson, Anne Ellingbö

* Om du inte är medlem och har lust att spela med oss på Dalarnas vackraste golfbana, så hittar du all information här!

 

 

Gagnefs Golfklubbs damkommitté

Hej och gott nytt år till er, alla damer i Gagnefs Golfklubb! Både ni som redan är medlemmar och ni som önskar att bli det *! 

Nu satsar vi på att 2024 kommer bli ett riktigt bra golf-år, eller hur?!

Damkommittén har vaknat efter höst och julledighet. Vi har redan haft ett första möte inför säsongen, och vi kommer att ha ett till om inte alltför länge. Vi planerar för en damupptakt som förra året, där vi verkligen hoppas att så många som möjligt av er kommer! Mötet blir sannolikt i mitten av mars. Vi återkommer med tid och datum.

Har du något som du vill berätta för oss redan nu, är du välkommen att skriva till någon av oss i damkommittén eller att du skriver direkt i Facebook-gruppen ”Rista golfklubbsdamer”. Du kanske också har lust att vara aktiv i damkommittén? Hör i så fall av dig – det vore jättekul om vi blir flera! Och om du inte redan är medlem, ta kontakt så berättar vi mer!

Vi ser SÅÅÅ mycket fram emot att få umgås och spela golf med er igen!! ⛳️
Med vänliga hälsningar Karolin Toresson Mona Rooth Monica Landin Marie Höjer Anne Ellingbø

Om du inte har Facebook, kan du komma i kontakt med oss genom att kontakta vår klubbchef Crister på telefon: 070-348 16 88 eller på mail: Kansli@gagnefsgk.com

 

* Om du inte är medlem och har lust att spela med oss på Dalarnas vackraste golfbana, så hittar du all information här!

 

 

Inlägg från 2023:

⇒ TACK FÖR I ÅR ALLA NI SOM KOMMIT PÅ VÅRA ONSDAGSKVÄLLAR! Vi ser fram emot att träffas igen nästa år! 

17 september 2023: Och ”plötsligt” kom hösten…!

Vi har under sommaren pratat löst om en säsongsavslutning för damerna i Gagnefs golfklubb. Tyvärr kommer det av olika skäl inte att bli någon sådan i år. Vi satsar dock på att komma tillbaka ännu starkare till våren! Vi hoppas ni har haft en givande golfsäsong både med oss och med andra, och så hoppas vi innerligt att vi ses igen nästa år!!

Ni får gärna komma med feedback till oss i damkommittén: Vad har vi gjort bra så att vi ska fortsätta med det? Vad vill ni att vi ska göra nästa år för att bli ännu bättre? Eller annat ni vill kommentera på/tycka till om? Och kanske vill du vara med i kommittén?! Skriv i Facebook-gruppen eller i Messenger, antingen i gruppen eller till någon av oss i damkommittén.

Vi har i alla fall haft jättekul och vi har fått många nya trevliga golfvänner den här sommaren! Nästa sommar kanske vi blir ännu flera?!
Med varma hälsningar och tack för iår från Marie, Mona, Karolin, Monica och Anne

 

Välkomna alla damer till en ny spelsäsong 2023!
Verksamhetens idé är att klubbens damer ska kunna träffas under avslappnande former med ett litet inslag av tävlingsanda för spänningens skull.

Vi har nu en nybildad damkommitté och vi har planerat för årets säsong. Vi hälsar alla damer varmt välkomna till våra aktiviteter, både gamla och nya medlemmar! Fokus är att träffas samt spela golf under trevliga och roliga former: både tävlingar och sällskapsspel. Vi hoppas att vårt engagemang ska bidra till gemenskap, tävlingslust och individuell utveckling bland alla er som deltar. Hjälp oss gärna att sprida och bjuda in både gamla och nya medlemmar så vi blir ett härligt gäng!

Redan nu har vi flera saker på gång, i tillägg till onsdagskvällarna (se längst ner):

 • Maj
  • Fredag den 5 maj bjuder vi in till en modevisning av golf-kläder från Dalecarlia golfcenter. Ladies only. Mer information
 • Juni
  • Söndag 4 juni: Hulda cup i Tällberg
  • Söndag 11 juni: vår egen damtävling i Gagnef: tvåmanna Irish greensome
 • Juli
  • Måndag 17 juli:  Sanda Westerdal kommer till oss och kör en heldags damträning! Anmälan görs här. Anmälan är bindande. Mer info och detaljer se längst ner på denna sida!
 • Augusti
  • Söndag 13 augusti: Hulda cup i Leksand
  • Söndag 20 augusti: Hulda cup i Gagnef
  • Söndag 27 augusti: Omkullslaget i Dalsjö

Om du är vill vara med i Hulda eller Omkullslaget vill vi att du talar om det för någon i damkommittén.

Mer information kommer allteftersom. Vår målsättning är att sprida glädje, trivsel och samhörighet för alla damer i GGK.
Hör gärna av er till damkommittén vid frågor eller lämna goda idéer eller om du vill vara med i kommittéarbetet! Välkomna till en givande golfsäsong!

För att vi lätt ska nå ut till alla våra golfande damer med löpande information, uppmanar vi dig att gå med i vår Facebook-grupp ”Rista golfklubbsdamer” om du inte redan är med där!

Det är vi som utgör damkommittén just nu, tveka inte med att ta kontakt (du hittar oss via Facebook-gruppen):
Karolin Toresson, Mona Rooth, Monica Landin, Marie Höjer, Anne Ellingbö

Damgolfen på onsdagar (och torsdagar)

Starttid 18:00. Om färre än 6: då blir det sällskapsrunda på tävlingskvällarna. Se programmet här.