Gagnefs Golfklubbs damkommitté

Hej och gott nytt år till er, alla damer i Gagnefs Golfklubb! Både ni som redan är medlemmar och ni som önskar att bli det *! 

Nu satsar vi på att 2024 kommer bli ett riktigt bra golf-år, eller hur?!

Damkommittén har vaknat efter höst och julledighet. Vi har redan haft ett första möte inför säsongen, och vi kommer att ha ett till om inte alltför länge. Vi planerar för en damupptakt som förra året, där vi verkligen hoppas att så många som möjligt av er kommer! Mötet blir sannolikt i mitten av mars. Vi återkommer med tid och datum.

Har du något som du vill berätta för oss redan nu, är du välkommen att skriva till någon av oss i damkommittén eller att du skriver direkt i Facebook-gruppen ”Rista golfklubbsdamer”. Du kanske också har lust att vara aktiv i damkommittén? Hör i så fall av dig – det vore jättekul om vi blir flera! Och om du inte redan är medlem, ta kontakt så berättar vi mer!

Vi ser SÅÅÅ mycket fram emot att få umgås och spela golf med er igen!! ⛳️
Med vänliga hälsningar Karolin Toresson Mona Rooth Monica Landin Marie Höjer Anne Ellingbø

Om du inte har Facebook, kan du komma i kontakt med oss genom att kontakta vår klubbchef Crister på telefon: 070-348 16 88 eller på mail: Kansli@gagnefsgk.com

 

* Om du inte är medlem och har lust att spela med oss på Dalarnas vackraste golfbana, så hittar du all information här!

 

 

Inlägg från 2023:

⇒ TACK FÖR I ÅR ALLA NI SOM KOMMIT PÅ VÅRA ONSDAGSKVÄLLAR! Vi ser fram emot att träffas igen nästa år! 

17 september 2023: Och ”plötsligt” kom hösten…!

Vi har under sommaren pratat löst om en säsongsavslutning för damerna i Gagnefs golfklubb. Tyvärr kommer det av olika skäl inte att bli någon sådan i år. Vi satsar dock på att komma tillbaka ännu starkare till våren! Vi hoppas ni har haft en givande golfsäsong både med oss och med andra, och så hoppas vi innerligt att vi ses igen nästa år!!

Ni får gärna komma med feedback till oss i damkommittén: Vad har vi gjort bra så att vi ska fortsätta med det? Vad vill ni att vi ska göra nästa år för att bli ännu bättre? Eller annat ni vill kommentera på/tycka till om? Och kanske vill du vara med i kommittén?! Skriv i Facebook-gruppen eller i Messenger, antingen i gruppen eller till någon av oss i damkommittén.

Vi har i alla fall haft jättekul och vi har fått många nya trevliga golfvänner den här sommaren! Nästa sommar kanske vi blir ännu flera?!
Med varma hälsningar och tack för iår från Marie, Mona, Karolin, Monica och Anne

 

Välkomna alla damer till en ny spelsäsong 2023!
Verksamhetens idé är att klubbens damer ska kunna träffas under avslappnande former med ett litet inslag av tävlingsanda för spänningens skull.

Vi har nu en nybildad damkommitté och vi har planerat för årets säsong. Vi hälsar alla damer varmt välkomna till våra aktiviteter, både gamla och nya medlemmar! Fokus är att träffas samt spela golf under trevliga och roliga former: både tävlingar och sällskapsspel. Vi hoppas att vårt engagemang ska bidra till gemenskap, tävlingslust och individuell utveckling bland alla er som deltar. Hjälp oss gärna att sprida och bjuda in både gamla och nya medlemmar så vi blir ett härligt gäng!

Redan nu har vi flera saker på gång, i tillägg till onsdagskvällarna (se längst ner):

 • Maj
  • Fredag den 5 maj bjuder vi in till en modevisning av golf-kläder från Dalecarlia golfcenter. Ladies only. Mer information
 • Juni
  • Söndag 4 juni: Hulda cup i Tällberg
  • Söndag 11 juni: vår egen damtävling i Gagnef: tvåmanna Irish greensome
 • Juli
  • Måndag 17 juli:  Sanda Westerdal kommer till oss och kör en heldags damträning! Anmälan görs här. Anmälan är bindande. Mer info och detaljer se längst ner på denna sida!
 • Augusti
  • Söndag 13 augusti: Hulda cup i Leksand
  • Söndag 20 augusti: Hulda cup i Gagnef
  • Söndag 27 augusti: Omkullslaget i Dalsjö

Om du är vill vara med i Hulda eller Omkullslaget vill vi att du talar om det för någon i damkommittén.

Mer information kommer allteftersom. Vår målsättning är att sprida glädje, trivsel och samhörighet för alla damer i GGK.
Hör gärna av er till damkommittén vid frågor eller lämna goda idéer eller om du vill vara med i kommittéarbetet! Välkomna till en givande golfsäsong!

För att vi lätt ska nå ut till alla våra golfande damer med löpande information, uppmanar vi dig att gå med i vår Facebook-grupp ”Rista golfklubbsdamer” om du inte redan är med där!

Det är vi som utgör damkommittén just nu, tveka inte med att ta kontakt (du hittar oss via Facebook-gruppen):
Karolin Toresson, Mona Rooth, Monica Landin, Marie Höjer, Anne Ellingbö

Damgolfen på onsdagar (och torsdagar)

Starttid 18:00. Om färre än 6: då blir det sällskapsrunda på tävlingskvällarna. Se programmet här.