Här försöker vi lägga upp tävlingar och inbjudningar till andra klubbar

 • Välkommen till Scandic Open 2014!

 • Scandic Opens nyhetsbrev

   

  Välkommen till årets nya golftävling Scandic Open! www.scandicopen.se

   

  Hej golfvänner,

  Vill man komma till Dubai och spela golf så är det stor chans att komma dit om man anmäler sig till den nya golftävlingen SCANDIC OPEN. Här är det både skicklighet och tur som gör att man kommer till finalen. Alltså betydligt större chans än ett lotteri med många lottsedlar.

  Semifinalen spelas på fina Kalmar GK och dit är det ännu större chans att komma.

  Men för att komma till dessa orter samt träffa många andra trevliga golfare måste man först anmäla sig till tävlingen. Tag chansen och anmäl dig till tävlingen på www.scandicopen.se 

  Passa på och var med från början i säsongens trevligaste golftävling ”SCANDIC OPEN” Informera gärna dina vänner och bekanta om den nya tävlingen. Se Scandics erbjudanden längre ner i detta mail.

  Årets finaldestination blir exotiska Dubai – Ras al Khaimah och finalbanan Al Hamra G&C. 

  Anmäl ditt tvåmannalag med en kompis, fru/man, kollega, dotter/son. Alla konstellationer är möjliga! 

  Låt Scandic Open bli ett roligt och spännande inslag under nästa års golfsäsong.  Välkommen med din anmälan senast måndagen den 12 maj för region 1,2 och 3. Region 4, norrland, är sista anmälningsdagen söndagen den 1 juni.

  Till tävlingen anmäler ni ett tvåmannalag bestående av medlemmar från klubbar anslutna till Svenska Golfförbundet. Tävlingsformen är matchspel (4-boll, bästboll). Anmälan kan endast göras på anmälningsblanketten på internet. Du måste ha tillgång till en e-postadress. Spelomgångarna ser du under rubriken ”Schema & Regler” på huv udmenyn.

   

  • Tvåmannalag/matchspel (4-boll, bästboll)
  • Två HCP-klasser. 0-28 och 28,1-64,0 (sammanlagt HCP för bägge spelarna) innebär mindre skillnad i spelstandard mellan de lag som möts
  • Kvalspel på din hemmabana eller närliggande bana
  • ”Andra chansen” – alla lag garanteras minst 2 matcher
  • ”Återkvalet” alla lag som vunnit i omgång fyra men sedan förlorar deltar i utlottning om ett antal wildcards till semifinalen
  • Semifinal på Kalmar GK, 4 oktober
  • Final i november i exotiska Dubai – Ras al Khaimah och finalbanan Al Hamra G&C. 

  Lycka till med årets golf, tag chansen och var med i nya Scandic Open!

   

  Erbjudanden på Scandic

  Boka på www.scandichotels.se/scandicopen

   

  30% rabatt på boende
  Bo till specialpris på Scandic och ladda inför tävlingen och koppla av efteråt. Självklart ingår stor frukostbuffé, fri wifi och alla de vanliga godsakerna på Scandic.
  Läs mer om Scandics hotell nära golfbanor.
  Boka online genom att ange bokningskoden SCO i bokningen till höger, rabatten gäller n&auml ;r du bokar 2 nätter i rad.

   

  200:- rabatt på tävlingsavgiften
  Ordinarie tävlingsavgift är 695:- per lag inkl. moms och avgift till Svenska Golfförbundet. Du som är medlem i Scandic Friends erhåller 200:- rabatt per lag för när du anger ”Scandic Friends” vid anmälan till Scandic Open.

   

  Det finstilta
  Bokningar återbetalas inte och kan inte om- eller avbokas. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. Gäller ett begränsat antal rum.

   

   

  Erbjudande från Kalmar Golfklubb, Sverigefinalbanan.

   

  Som tävlande i Scandic Open 2014 erhåller du under hela året en greenfeerabatt vid spel på Kalmar GKs banor motsvarande 100:- på ordinarie säsongsgreenfee. Passa på att prova på semifinalbanan (Sverigefinal) under året eller vid inspel innan semifinalen. Ange att du spelar Scandic Open samt ditt namn och lagnummer vid betalning. Välkommen till Kalmar GK – en riktigt skön klubb!

  Bästa hälsningar från Tävlingsledningen

  Scandic Open
  OBS! Du kan inte skicka retursvar på på detta mail. Vill du tävlingsledningen något så skicka mail till info@scandicopen.se