Simulatorgolf för damer 6 april kl. 10-13

Kom och prova på Golfsimulator! Det är roligare än du tror! Myggfritt och uppehåll 🙂

När: Lördag 6 april kl. 10:00-13:00
Var: Leksands padelcenter (Jobsgårdsvägen 2, Leksand)
Ta med egna klubbor och ha gärna på golfskor

Vi har hyrt Golfsimulatorn i Leksands padelcenter för oss tjejer/damer i GGK under 3 timmar. Kom och testa på och umgås med oss nu innan golfsäsongen börjar! Det finns fortfarande platser kvar! Bindande anmälan och först till kvarn då vi har begränsat antal platser. Det finns förfriskningar att köpa på plats.

Kom och ha kul med oss första lördagen i april!
Mvh Mona Rooth, Marie Höjer, Monica Landin, Karolin Toresson, Anne Ellingbö

Anmälan och eventuella frågor: Gör din anmälan genom att kommentera i Facebook-gruppen ”Rista golfklubbsdamer”, eller direkt till någon av oss i damkommittén eller i mail till dam@gagnefsgk.com,  och säg även till om du har någon matallergi.

Mer på gång på damsidan; se här!