(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-105564870-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Har du flyttat? Eller bytt E mail adress?

Bäste medlem,

Vi kommer inom bara några veckor byta vårt GIT system, och behöver veta om ni bytt adresser?

Hemadress, E mail, samt telefon nummer. Detta är mycket VIKTIGT att vi har rätta uppgifter för att kunna nå er från klubben.

Om ni har ändrat något av dessa inom det senaste året låt oss veta via mail till: klubbchef@gagnefsgk.com

Då kan vi ändra i dom nya systemen.

Ps: Vårt upprop till er medlemmar om att betala 500 kr börjar närma sig slutet. Vi nämnde att sista oktober hoppas vi att alla medlemmar betalat den så viktiga bidraget för att rädda vår driftsbudget.

Betalar gör ni enklast via Swish eller bankgiro, glöm ej märk med ert bank id.

Swish nr:  123 276 53 86 eller Bankgiro  839-9982

STORT TACK, Gagnefs GK