(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-105564870-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Information från banan V 28

Bästa medlemmar/gäster,

Normalt jobb sker på banan med allt dagligt arbete.

3 tees är fortfarande inte i bra skick, den värsta av dom tre kommer att få gräs utlagt någon gång i Augusti detta för att vi med 100% säkerhet kommer få den i prima kondition nästa säsong.

Greener är det nu 4 som vi inte är nöjda med, och vi ska ge dom en till omgång med frö för att se om det växer ihop bättre. Men spel ytan är dock bra på alla greener.

För övrigt blir banan bättre för var dag, vi måste komma ihåg att den tuffa vintern och isen är stora boven för oss och många andra banor i mellan Sverige.

Banpersonalen gör allt dom kan för att vi ska vara nöjda, och kom ihåg att det är långt kvar av säsongen 2022.

Ps Bilden är tagen från i dag på hål 13, och Dalsjö gjorde en liknande bunker i går, så då tyckte vår personal att vi testar även på Gagnef GK.