(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-105564870-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Damgolf på Väddö i maj

Damgolf – 2 dagar på fina Väddöbanan 17-19 maj 2022.

Vi spelar golf 2 dagar på Väddö golfbana och tar först en tur med Eckerölinjen då vi kommer till Grissleham på tisdag, den 17:e maj. Båtavgång från Grisslehamn kl. 15.00. Vi bor på Solgården som är ett pensionat mitt i byn och med gångavstånd till båten. Alla rum i pensionatsbyggnaden är bokade för oss så vi har 14 sängplatser i dubbelrum.

Jag avsätter 8 platser för Gagnefsdamer och 6 platser för mina egna vänner som spelar golf i andra klubbar. Samåkning i bil gäller till och från Grisslehamn och Väddö.

Boende 2 nätter med frukost och 2 dagars golfspel för 1500:-/person.
Smörgåsbordet på båten kostar 265:-

Har du tid och lust att vara med till Roslagen i maj,  anmäl dig till Meta via sms 076-8010929 eller mail meta0449@gmail.com senast den 10:e april.
Med hopp om trevliga dagar tillsammans på banan och utanför banan.

Hälsningar Meta Nordlöf