(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-105564870-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Stöd Gagnefs GK via Gräsroten

Svenska Spel fördelar årligen 50 miljoner till föreningar via Gräsroten. Det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som avgör till vilka föreningar pengarna ska gå. Spelar du ibland på Stryktips, lotto eller andra spel hos Svenska Spel, ange din favoritförening, Gagnefs GK, som ditt val i Gräsroten. Gör det själv via inloggning eller be om hjälp hos ditt ombud. Pengarna gör att vi kan utveckla vår förening ytterligare.