Damerna informerar

Gagnefs damsektion.
Välkomna alla damer till en ny spelsäsong 2016.Verksamhetens idé är att klubbens damer ska kunna träffas under avslappnande former med ett litet inslag av tävlingsanda för spänningens skull.
I år ska vi delta i Huldas Cup med lag bestående av 5 damer. Laget kan se olika ut från gång till gång men damerna ska ha fyllt 45 år.
Speldatum för Hulda Cup är följande:
15 maj,28 maj, 19 juni, 24 juli, 21 aug, 28 aug och 11 sept.
Den 28 aug. spelar inte Gagnefsdamer då det är vi som står som arrangörer. Känner du att du vill och kan något av datumen anmäl dig till Anna-Lena Larsson via anna-lena@dalapellets.se helst innan sista april. Vi behöver bli ett lag till alla tävlingar.
Gagnefs damers upptaktsmöte kommer att äga rum söndag den 1:a maj kl. 18.00 i Klubbhusets restaurang. Lis kommer att fixa någon förtäring till självkostnadspris så anmäl om du kommer att delta till Meta med sms 076-8010929 eller Karin 070-6639725. Välkomna önskar Damkommittén.