nyhetsbrev

Hej alla medlemmar. Det verkar bli en lång säsong, det börjar att dra ihop sig till riktig öppning av banan. Ronny har laddat shoppen, Lis steker raggmunk, Lasse gödslar banan.
Vi beslutade på bankommitteemötet att städdagen blir 23/4 kl 09 tills vi är färdiga (ca kl 14-15), vi bjuder på gulasch eller liknande. Ni som har ta med räfsor, röjsågar, spadar, skottkärra. Se hemsidan vad som ska göras och vilka som är ansvariga. Anmäl gärna till mig på kansli@gagnefsgk.com om ni kommer, då vet vi ungefär hur mycket soppa som ska göras.

NÄR ÖPPNAR VI???
Vilken dag? Ja allt beror som ni förstår på vädret. Jag skulle tippa om 14 dagar, dvs runt 30/4. Tillsdess så är banan tillgänglig med spel från matta och vintergreener, rangen är öppen, ni som betalt full avgift innan årsskiftet har rangekort att hämta ut i shoppen.

Vi har årets första nybörjarkurs 30/4-1/5, 10 tim utbildning, sedan ut på banan. 2100 kr. Tipsa Era icke golfande vänner.

Vi håller på med anställning av personal, förra året så var det 7 st på banan. Vi siktar på det igen. Det ser ut att bli en internationell skara iår, Dala Floda, Ankara, New York, Lissabon och Falun/Borlänge.

SERIESPEL
Finns det något intresse att vi ska ha ett serielag?
Johan Sonesson, Ronny Malmlöf vill dra igång, vilka fler? Hör av er till kansli@gagnefsgk.com så anmäler vi ett lag.