info & frågor

Jag börjar så smått planeringen inför nästa år, detta år blir ett mellanår pga vädret. Vår styrelse har meddelat att de gärna sitter kvar om de har medlemmarnas förtroende. Det finns ev en vakans. Finns andra önskemål så ta det med valberedningens Mikael Vuori eller Keith Karlsson Astor.
Banan har hållit ihop trots det myckna regnandet. Vi har ökat vårt greenfee besök mot 2014, trots regnet.

Vad vill ni medlemmar och gäster att vi ska prioritera.

Ska vi fortsätta klippa upp, bredda. Vill alla ha snabbare greener? Ang farten på våra greener så har vi liknande fart hela säsongen, vi klipper inte ner och stressar för att öka farten litegrann, vi försöker att hålla en jämn kvalite över hela säsongen. Är bra greener det samma som snabba?

Vad vill ni betala för en greenfee runda? Vad ska ett medlemsskap kosta? Vad kan ni göra för att vi ska få hit mer gäster och medlemmar.

Vill ni bidra med åsikter, skicka till mail kansli@gagnefsgk.com