(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-105564870-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

nyhetsbrev

Nu går det att anmäla sig till upptaktsgolfen 23/5, med mat, fest och musik m ”Benny klubbchef”, endast 150 kr för Kotlettrulle, rostad potatis, grönsaker och sås. Kaffe och kaka efter. Mat och musik fr kl 1800

Anmälan på http://www.golf.se/

Fredag 8/5 så öppnar vi med ordinarie tee och greenerna klipps på 5mm.

Vi har noterat många nya nedslagsmärken på denna korta tid som greenerna varit öppna, vi ber er att laga åtminstone ett nedslagsmärke var/ green. Hittar ni inte ert eget så finns det med största sannolikhet andra att laga. Ni ska alltid ha en greenlagare med er upp på green. Det är det enda sättet för oss att behålla vår status på banan. Vi måste hjälpas åt med detta.

Den 31/5
+ 28 är tävlingen för er med mer än 28 i hcp. Det blir en enkel trivsam lättsam tävling för er som vill men inte riktigt törs komma med och tävla. Speciellt även för er nybörjare, vi förklarar allt så ni behöver inte vara oroliga 🙂
Anmäl er till Benny@gagnefsgk.com Behöver ni träna ta en uppfräschningskurs med Ronny eller gå fadderrond kontakta Benny. Kom igen nuuuu 🙂