Nyhetsbrev 9/4-2015

Hej Alla
Öppningen närmar sig med stormsteg. Att sätta ett datum är som ni alla förstår omöjligt. Vi öppnar med riktiga greener så snart vädret tillåter. Annars är ni välkomna hit och spela redan nu, från matta, obligatorisk lägesförbättring samt vintergreen.

Nu har vi bestämt städdag till 25/4 kl 9- ca 14, vi bjuder på soppa och smörgås. Anmäl gärna om ni kommer t kansli@gagnefsgk.com om ni kommer, så vi har nog med soppa.

Tävlingar börjar bli klara och kommer att läggas in den 18/4. Då har vi utbildning kl10-14 på restaurangen för de som är intresserade. Vi är nu ca 10 personer som meddelat intresse, vi behöver fler. På en säsong rör det sig om 50-60 tävlingstillfällen om vi räknar med +55 och torsdagsgolfen. Anmälan till kansli@gagnefsgk.com ta gärna med en egen dator eller surfplatta.

2 roliga tävlingar att notera
lör 23/5, medlemskväll och upptakt, med efterföljande mat & dryck kalas i klubbhuset. Jag kommer att spela lite musik för de som är kvar och partajar. Bokning av bord hos Lis 070-4942340
sön 31/5 +28 tävlingen, en 9 hålstävling som riktar sig till de av oss som nyss börjat eller har lite högre hcp eller till de som är sugna att börja tävla i all enkelhet. Vi ser till att ni alla känner er trygga och får med någon som har hyfsad koll på regler och hur man räknar i resp ”boll” (dvs man går 4 personer tillsammans, det kallas en boll) Våga tävla, det ger golfen en till dimension.

Finns det någon som har en tvättmaskin till övers? Vi behöver en till banpersonalens kläder.