Welcome to Dalecarlias most beautiful golfcourse

Hej och välkommen till Dalarna. Är ni sugna på trevliga banor och vansinnigt vacker miljö kom och hälsa på oss i Gagnef.
Welcome to the lovely part of Sweden called Dalecarlia
We can offer a bunch of collegeaus 20 min to a couple of hours from our course. ättviks GKLeksands GKTällbergSälens GKFurudal, Idre GKSnöånDalsjö GKAspebodaSamuelsdalSäters GKHagge.  Just let us know we can arrange a Dalecarlia ”golf tour” mail our clubmanager Benny Astor


Vi rekommenderar även våra kollegor, dessa banor ligger inom 20 min – ett par timmars bilfärd i det nästan onödigt vackra Dalarna. Rättviks GKLeksands GKTällbergSälens GKFurudal, Idre GKSnöånDalsjö GKAspebodaSamuelsdalSäters GKHagge. Fråga oss gärna om övernattningar, vi kan hänsvisa er till de smultronställen som finns. Vill ni spela 3-5 banor i Dalarna? Hör av er så syr vi ihop ett paket. Benny Astor