Viktig information om tävlingsverksamhet!

Styrelsen för Gagnefs GK följer rekommendationerna från Svenska Golfförbundet och Dalarnas Golfförbund. Följande gäller:

Styrelsen för Dalarnas golfförbund  har haft styrelsemöte (den 7 april) där vi beslutade att vi följer SGF riktlinjer för tävlingsverksamheten daterade den 3 april. Detta innebär att samtliga tävlingar där DGF är arrangörer är inställda t o m den 30 juni. Vi kommer att fatta nytt beslut en månad innan en DGF-arrangerad tävling ska arrangeras och om SGF riktlinjer förändras.  

Dalagolfen 50+ 
Hulda Cup 
DSO 
Paragolfen Tour 
Juniorkampen
DM juniorer 

För Teen Cup klubbkval och Skol-DM har Karin och Janne kontakt med SGF och de kommer att kontakta er klubbar efter att de har fått mer information från SGF.  

SGF:s skarpa rekommendation är att vi inom DGF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet t o m 30 juni. Från DGF:s styrelse vädjar vi därför till distriktets klubbar att ni följer detta råd. Detta så att vi kan få fortsätta hålla våra banor öppna för sällskapsspel för våra medlemmar och ev greeenfee-gäster.  

Vi kommer att återkomma med information till er fortlöpande så fort vi får ny information från SGF.